Dec 02, 2021 Last Updated 10:13 AM, Nov 21, 2021
glyfada24

glyfada24

Τρία θα είναι τελικά τα εκλογικά κέντρα στη Γλυφάδα για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα τα παλιά και τα νέα μέλη του κόμματος θα μπορούν να ψηφίσουν για το νέο αρχηγό στα εξής σημεία:
1.Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15)
2.Αγίας Τριάδας 20 (ΚΑΠΗ)
3.Αρχιπελάγους και Κωνσταντίνου Αθανάτου (ΚΑΠΗ Αγίου Τρύφωνα)  
Ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες 
-Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
-Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).
-Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
-Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.
-Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
-Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
-Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.
-Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.
 
Της.. θεούσας έγινε κατά την διάρκεια του «γάμου» του Τόνι Σφήνου στη Γλυφάδα!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός performer βρέθηκε έξω από το εκκλησάκι του «Άγιου Παντελεήμονα» στο Γκολφ της Γλυφάδας (απ΄όπου είχε πάρει άδεια προηγουμένως να χρησιμοποιήσει τον εξωτερικό χώρο) ώστε να γυρίσει το νέο του video clip για το τραγούδι «Παντρεύεται», του οποίου το concept τον θέλει να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με έναν… άνδρα!
Έλα όμως που τον πήραν χαμπάρι κάτι θεούσες της περιοχής, και έσπευσαν στο σημείο αρχίζοντας να τον βρίζουν!
Μάλιστα μια κυρία πήρε το θυμιατό και το έριξε στο κεφάλι του παπά, όπως θα δείτε και στο video.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Τόνι Σφήνος είπε:
«Τα καταφέραμε, είχαμε μερικά απρόοπτα, αλλά αυτά συμβαίνουν. Είχε το χιούμορ και τον χαβαλέ του όλο αυτό. Ο κόσμος πιστεύει ο,τι θέλει να πιστεύει. Μένουμε εκεί και δεν το ψάχνουμε παρακάτω. Να είναι καλά όλος ο κόσμος. Περάσαμε πολύ όμορφα, είχαμε τα απρόοπτα… διασκεδάσαμε κιόλας! Δεν αρπάζομαι εύκολα γενικά. Είναι χαλαρός ο Τόνις».
 
Έτοιμο να βγει στην παραγωγή είναι το ηλιακό αυτοκίνητο της Κρήτης, Sunnyclist, με την ομάδα των μηχανικών του νησιού να κάνουν μία καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το “Sunnyclist” έχει καινοτόμα σχεδίαση που κινείται με ηλιακή ενέργεια μέσω συλλέκτη που είναι τοποθετημένος στην οροφή του. Το όχημα κατασκευάστηκε από ομάδα Κρητικών μηχανικών και η κατασκευή του διήρκησε 4 σχεδόν χρόνια. Ο κ. Τσικανδυλάκης Μηχανολόγος Μηχανικός, μέλος της ομάδας του Sunnyclist εξηγώντας την καινοτόμο κατασκευή, κατά την παρουσίαση που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, ανέφερε: “Το Sunnyclist είναι το πρώτο ρεαλιστικό ηλιακό όχημα. Κατασκευάζεται στην Κρήτη, είναι μοναδικό σε αυτονομία και το έχουμε κατασκευάσει για να λύσει πρακτικά προβλήματα. Το Sunnyclist το δουλεύομε 4 χρόνια. Έχουμε φτιάξει το πρώτης γενιάς πρωτότυπο είναι αυτό με το οποίο θα βγούμε στην παραγωγή με κάποιες βελτιώσεις. Το κόστος του εκτιμάται ότι θα ξεκινάει από το ήμισυ της αξίας ενός ευρωπαϊκού ηλιακού οχήματος περίπου 6,5 με 7.000 ευρώ”.
 
Πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα εγκαίνια του νέου Ιατρείου «ΥΠΕΡΗΧΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ», επί της Ιασωνίδου 35 στο Ελληνικό. 
Πολύς κόσμος, φίλοι και συνάδελφοι ιατροί παρευρέθησαν  στην εκδήλωση  εγκαινίων που ετοίμασαν ο Ακτινολόγος Ιατρός Κος Φ. Τάκης με τη συνεργάτιδα του κα Γ. Πολύζου για την έναρξη λειτουργίας του νέου ιατρείου.
Το ιατρείο της ΥΠΕΡΗΧΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ είναι μέλος του δικτύου Iatrica, του πρωτοπόρου πανελλαδικού δικτύου ανεξάρτητων πιστοποιημένων διαγνωστικών ιατρείων, με βασικό σκοπό λειτουργίας τη διάθεση καινοτόμων εργαλείων για την πρόληψη και προάσπιση της υγείας του πολίτη. 
Το νέο ιατρείο, προκειμένου να εορτάσει την εκκίνηση των ιατρικών υπηρεσιών του προσφέρει έκπτωση 50% στη διενέργεια των εξετάσεων με υπερήχους για όλους τους επισκέπτες μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2015. 
Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο Τηλ. 210 9628787.
Στο γκρέμισμα του αυθαίρετου κτίσματος του εστιατορίου «Χρυσή Ακτή» - που τα τελευταία χρόνια αποτελούσε ντροπή για την παραλία της Γλυφάδας- , προχώρησε η δημοτική αρχή, σεβόμενη την ανάγκη για τήρηση της νομιμότητας και προστασίας της δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής.

 

xrisi akti 1

Πριν από την κατεδάφιση, προηγήθηκε η αφαίρεση αμιάντου που κάλυπτε περίπου 300 τ.μ. στην οροφή του κτίσματος και εγκυμονούσε μεγάλους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Η αφαίρεση έγινε σε συνεργασία με ειδική εταιρία ανακύκλωσης αμιάντου, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές.
 
xrisi akti 2
 
Το εστιατόριο «Χρυσή Ακτή» είχε σταματήσει να λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια. Έκτοτε, το κτίσμα αυτό στην παραλία της Γλυφάδας έμενε παρατημένο, δημιουργώντας μια εστία μόλυνσης για την πόλη. Παράλληλα, με την πάροδο του χρόνου και λόγω των εκτεταμένων φθορών, η παρουσία του συνιστούσε κίνδυνο για την ασφάλεια των περαστικών.
 
xr akt 3
 
Το κτίσμα είχε κατασκευαστεί το 1971 κατόπιν σχετικής άδειας και σχεδίων του ΕΟΤ.  
 
xr akt4
 
Το κτίσμα καταλάμβανε, συνολικά, χώρο πάνω από ένα στρέμμα ( 287τ.μ. το οίκημα και 1050 τ.μ ο ακάλυπτος χώρος).
 
xr akti6
 
Η συγκεκριμένη έκταση, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, πλέον θα αποδοθεί στους πολίτες, στο πλαίσιο της αναβάθμισης και ανάπλασης ολόκληρου του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής της πόλης την περασμένη άνοιξη. 
 
xr akti5
 
ΦΩΤΟ/ΠΑΡΗΣ ΣΑΡΡΗΚΩΣΤΑΣ

Ροή Ειδήσεων

Prev Next

Find Us on Facebook